Hesap Silme
VALIZU - Hesap Silme
Valizu hesabınızı silmek isterseniz, lütfen aşağıdaki önemli bilgileri dikkate alın:
1. Kalıcı Silme
Bir kullanıcı hesabını sildiğinde, bu işlem geri alınamaz. Uygulamadaki tüm verileriniz ve içerikleriniz (seyahatler, çantalar, listeler, kaydedilen öğeler, özel öğeler, fotoğraflar, bağlantılar) kalıcı olarak silinir.
2. Giriş Yöntemleri
Hesabınız Google veya Apple ile giriş yapılarak oluşturulmuş olsa da, silme işlemi tüm hesaplar için geçerlidir ve verilerinizin kalıcı olarak kaldırılmasıyla sonuçlanır.
3. Aktif Abonelikler
Önemli: Hesabınızı silmek, aktif aboneliklerinizi otomatik olarak İPTAL ETMEZ. Gelecekteki ücretlendirmeleri önlemek için aktif Valizu Premium aboneliklerinizi ilgili uygulama mağazası (Apple App Store veya Google Play Store) üzerinden manuel olarak iptal etmelisiniz.
Daha Fazla Bilgi
Valizu veya şirketimiz hakkında daha fazla yasal bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen Hizmet Şartları veya Gizlilik Politikası sayfalarımızı inceleyin.
